Introduktion till nätpoker

Allt fler spelar poker på nätet och man kan ju fråga sig varför? Det är ingen hemlighet utan svaret är att poker helt enkelt är jäkligt kul! Det är en helt underbar känsla att våga gå all in i Texas hold’em eller göra en bra syn när motståndaren bluffar. Tro mig, det finns inget annat spel som frammanar alla de känslor som ett bra pokerparti kan erbjuda.

Förr i tiden var poker förunnat några få gubbar i rökiga källarlokaler och den allmänna uppfattningen om poker var inte den allra bästa men nuförtiden har bilden av poker förändrats markant, inte minst till följd av alla TV sändningar. Man kan säga att pokern har avmystifierats och tack vare möjliheten att spela poker online kan nu alla med en dator spela poker.

Men trots alla TV sändningar och trotts att poker är på allas läppar finns det fortfarande folk som inte riktigt vågar testa på poker, ibland för att man inte vet hur man ska spela och man inte vill verka dum och ibland beroende på att man är rädd för att förlora pengar. Egentligen är detta farhågor som är lätta att förstå, men detta borde inte hindra en från att ha kul och spela poker, speciellt inte när man kan spela gratis.

Gratis? Javisst, helt gratis! Alla pokerrum erbjuder spel med låtsaspengar, det enda man behöver göra är att skapa en användareprofil på ett pokerrum och så kan man sätta igång att spela. Låtsas pengarna, oftast 1000 marker, får man av pokerrummet, och om man skulle ha otur och förlora alla låtsaspengar så fyller sajten på.

Du behöver heller inte vara osäker kring reglerna, här på Pokermani finns alla Texas hold’em regler enkelt förklarade och det går fort att lära sig dem. Ta dig några minuter och läs igenom dem för att sen testa på hur det är att spela i verkligheten.

En av de största tjusningarna med poker är att utmanövrera sina motståndare, antingen genom att vinna över dem med hjälp av bättre kort än vad de har eller genom att bluffa bort dem i en stor pott. Men det är också kul att vinna pengar, att faktiskt få en liten slant för sin skicklighet. Det kan man inte med låtsaspengar, men de flesta sajter erbjuder något som kallas för freerolls, vilket är pokerturneringar som är gratis och där man faktiskt kan vinna riktiga pengar.

Så välj ett pokerrum och skapa ett konto så du kan pröva på att spela lite nätpoker. Det är ju kul och spännande och nu när du vet att det inte behöver kosta dig några pengar finns det egentligen ingen anledning att inte testa på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *